Amerikanka i njena ćerka su na Mikonosu morale da plate skoro 600 evra za dve krabe i dva koktela. Tvrde da su prevarene i rešene su da pravdu potraže na sudu.

Brenda Molton i njena 19-godišnja ćerka Kejlea želele su da provedu idiličan dan na rajskoj plaži Platis Gialos, ali je celu akciju pokvario astronomski račun za ručak, podseća Nova.rs.

Rekla sam im: ‘Dva mohita i dve kraka krabe ne mogu da koštaju 600 evra. Neću vam platiti.’ On mi je tada doslovno rekao: ‘Pozvaću policiju. Zadržaće te ovde i nećeš se vratiti u zavičaj. Lako možemo da pronađemo gde živite’“, ispričala je Molton. Ipak su platile, ali su po izlasku počele da upozoravaju prolaznike da ne ulaze u restoran, zbog čega je vlasnik izašao i vikao na njih.

Slučaj je dospeo u medije, zajedno sa odgovorom restorana, a razočarane Amerikanke su sad pokrenule sudski postupak, piše Greek reporter.

Kako se napominje, ovo nije prvi put da se gosti žale na taj konkretni restoran na Mikonosu.

Otišao sam na to mesto na porodični odmor i ostao užasnut i opljačkan. Nekoliko puta sam pitao za cene, konobari su govorili da je jeftino i da ne brinem. Za par loše napravljenih pića račun je bio viši od 400 evra. Konobari su bili izuzetno neprijatni, pogotovo kada smo doveli u pitanje račun. Gomila prevaranata“, napisao je jedan korisnik.

Ukratko, mi (šestočlana porodica) smo platili za jedan obrok skoro koliko za ceo boravak u hotelu od pet dana“, napisao je drugi.

021.rs

Share: