Predsednik Košarkaškog kluba Crvena zvezda Nebojša Čović izjavio je da transfer Fakunda Kampaca u ekipu sa Malog Kalemegdana još uvek nije definitivno završen.

Iako su Luka Vildoza i Nemanja Nedović objavama na društvenim mrežama nagovestili da je Argentinac novi košarkaš Zvezde, Čović kaže da su u pitanju „lepe želje“.

„Još ništa nije gotovo. Radimo na tome, kada bude bilo završeno, imaćete informacije. Nismo ni daleko nismo ni blizu. Luka je izašao sa tim, posle ga je podržao Nedović. To su njihove želje, to je lep momenat. Druga stvar, gledao sam neke druge objave sa 6,9, sedam miliona evra. Ljudi napraviše matematiku, odmah je tu država. Kao što su pre neki dan izašli sa informacijom da je Vučić odobrio dolazak… Te cifre koje pominju, ne znam kakva je to mašta“, rekao je Čović za „Sputnjik“.

Španska Marka je prenela vest da će Kampaco potpisati za Zvezdu u rekordnom transferu.

„Možda razumem Marku, ona je patriotski naklonjena prema Realu. Čini se da Real boli ovo. Nisu izašli sa ponudom. Mi smo bili jasni u skladu sa našim mogućnostima. Treba videti sve finansijske mogućnosti, procenili smo da u ovom trenutku možemo to da priuštimo. Kažem, ništa nismo završili“, dodao je Čović, a zatim dodao:

„Ako uzmete da je ona cifra od sedam miliona, o kojoj pričaju, promašili su četiri puta“.

danas.rs

Share: