Kontakt

srcesrbije.online@gmail.com

Foto: Screenshot/YouTube

Država Srbija je mesto pod Suncem na kome obitavaju takozvani narodni poslanici koji žive kao bubrezi u loju, koji su zaštićeni kao međedi, kojima su puna usta brige o Srbiji i njenim građanima, koji mogu bahato da parkiraju svoja vozila, koji imaju troduple plate u odnosu na prosečnu platu u Srbiji i skoro pa besplatan ručak u skupštinskom restoranu, koji ostave poslaničku karticu u poslaničku jedinicu pa švrljaju po beogradskoj čaršiji, umesto da sede u skupštinskoj sali i učestvuju u radu Skupštine, od kojih poneki koriste svoj politički položaj da nekom svom, recimo svojoj tetki, o trošku gradskog budžeta izgrade potporni zid samo za tetku, kako samo njena kuća, a ne i kuće ostalih komšija, ne bi sakliznula niz put.

Istovremeno, pod istim Suncem, u istoj državi, obitavaju i deca za čije lečenje humani ljudi skupljaju novac koji kao dobrovoljne priloge daju građani, među kojima su i oni koji su glasali da napred opisani poslanici budu na funkciji.

Srbija je država apsurda, zar ne.

Lečenje bolesne dece Srbije finansira se dobrovoljnim prilozima građana, jer država nema novca da plati njihovo lečenje, naročito ne u inostranstvu. A novca nema jer se ogroman novac sliva u džepove poslanika koji nisu radi da smanje svoja primanja zarad lečenja bolesne dece.

Evo primera iz našeg grada koji to dokazuje.

Popularna FB stranica  Dnevna doza prosečnog Čačanina objavila je sledeće:

 

Foto: printscreen

Narodni poslanik Marko Parezanović, koji je glasao protiv lečenja bolesne dece o trošku države, do sada je kao poslanik uzeo od države 6 i po MILIONA dinara, pametnom dosta.

Treba li reći, ili ne, da je Parezanović poslanik Srpske napredne stranke, izabran sa liste „Aleksandar Vučić – za našu decu“.

Izvor: Ozonpress